onsdag 5 september 2007

Beckers färg, en guldkant på livet!



Jo, jo vad var det jag sa, här är det guldkantsfärgen som kommer smygande inför nästa års färgtrender! Jag var i går på Beckers presskonferens som hölls på Rosendals wärdshus i Sthlm.



Här målas en vägg i guld! Tema för nästa år var "Sarek" med mjuka jordnära nyanser såsom is, snö, sten, mossa, silverfärgat mm och det andra temat heter "Zanzibar", härliga färger hämtat från "kryddön", hela 16 exotiska färger, inkl guld kommer att finnas. Läs mer om Beckers färg, de nya färgerna har dock inte kommit ut ännu.



Svenska moderådets VD Lotta Alhvar höll en fantastisk trevlig föreläsning om nästa års trender, färger genom tiderna vad gäller både inredning , kläder mm.



Rosendals värdshus är verkligen vackert och värt ett besök, då kan man besöka den fina trädgården samtidigt. Vid lunchtid kom regnet och vi fick alla varsin filt att sitta på, för någon sommarvärme var det inte...



Så... det var en härlig och givande dag och kul att få ta del av nästa års färgtrender- så gott bloggfolk, här var det inte bara vit färg kan jag meddela, världen är full av vackra färger! Nästa inlägg ska handla om shopping i Stockholm!

Tusen tack för alla kommentarer och till alla ni som kikar in på min sida!